注册 登录  
 加关注
查看详情
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

幸福

...这种感觉,短暂吗...

 
 
 

日志

 
 

8.19-8.20,阿Ling,牛老,杜鸡  

2009-08-21 03:31:23|  分类: 白痴·怪兽 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

19號下午,屋企又剩低我一個。由於應承赴約——阿Ling約我去Lazy,因此我就同阿Ling一齊咯。嗯,認識咗個個傳說中的杜雞,仲有再見一次牛佬。

er,唔知道话杜鸡同牛佬喺最佳拍档啊,定喺话呢两个嘢超级烂好!总之,十分纳闷!

喺Lazy真喺好死悶啊!冧住轉場去主場,搵阿兜都1點啦,應該訓咗啦。CALL紅毛,叼,打唔通喔!SMS啦,又無覆!真撲街!

滾去夜宵之後,發現阿“某人”經常望著我,喺隔離都要望得咁明顯,咁好難令我唔起疑心喔!牛佬,成晚個樣都好壓抑。我真喺估唔到同牛佬講兩句嗟,就令佢咁多想法!鬱悶!

講講下,知道牛佬原來認識兜兄。叼!死杜雞,如果今晚唔喺咁多人喺度,你一定俾我草死!癡孖筋!

  评论这张
 
阅读(53)| 评论(6)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2018